Elérhetőségek

Gumel Bt.

Cím: 8800 Nagykanizsa,
Vásár u. 23.
Telefon:
+36/93/319369
Fax: +36/93/519069
Mobil:
+36/30/9571501
E-mail:
bolt@gumel.hu
Viber

Viber

+36 30 9571 501

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00
Szombat 8:00 - 10:00

 Bemutatkozás


Üdvözöljük a Gumel Bt. weboldalán!

 A Gumel Bt. a térség legszélesebb kínálattal rendelkező hajtástechnikával és szállítástechnikával foglalkozó vállalkozása. Cégünk 1993-as alapítása óta folyamatosan törekszünk a fejlesztésre, árukínálatunk bővítésére. Nemcsak hajtás- és szállítástechnika terén, hanem mezőgazdasági , ipari anyagok és szerelvények terén is megtalálhatják nálunk a számításaikat. Kezdetben ékszíjakkal foglalkoztunk csak, mára már görgősláncok, szállítószalagok, gumilemezek valamint ékszíj- és fogasszíjtárcsák is elérhetőek nálunk. Kínálatunk bővült még tömlőkkel és tengelykapcsolókkal is.

 Szaküzletünkben raktárról tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, legyen szó mezőgazdasági, ipari vagy magánfelhasználókról. A Gumel Bt.-t kiemeli kategóriájából a hatalmas raktárkészlet, mellyel rendelkezik. Ám nem ez az egyetlen ok, amiért ügyfeleink jó szívvel ajánlják cégünket az ismerőseiknek, a térségben nekünk vannak a legkedvezőbb áraink.

 Cégünk Dél-Nyugat Magyarország, Szlovénia és Horvátország területén is kiszolgál viszonteladókat, valamint kiskereskedelmi tevékenységet is folytatunk üzletünkben. A digitális világgal haladva weboldalunkon is meg tudják vásárolni termékeinket, a webshopon keresztül.

 Szaküzletünkben árukiszolgáláson felül szívesen szolgálunk ingyenes szaktanácsadással hajtás- és szállítástechnikai kérdésekben.


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
Gumel Bt. - MagyarGumel Bt. - Horvát